Användbara tips

Vet du vad den tredje delen av tvättmaskinslådan är till för?

75views

Tvättmaskiner har i allmänhet tre fack i lådan, men de flesta vet fortfarande inte vad det tredje är till för. Det bör noteras att innan du använder tvättmaskinen bör du läsa instruktionerna för dess användning i detalj för att inte skada mekanismen. Likaså är det viktigt att veta att varje fack i tvättmaskinen har sitt eget syfte.

Delen med blomsymbolen är avsedd för mjukgörare – du kan också lägga en hemmagjord vinäger- och eterisk oljeprodukt i den. Sektionen märkt med symbolen I är för förtvättmedlet och är det tredje facket i tvättmaskinen. Å andra sidan är den med symbolen II avsedd för huvudtvättmedlet. Ett litet råd – överdriv inte med mängden sköljmedel för det kan ge allergiska reaktioner.

Leave a Response

Ludwig
Hej!!! Jag heter Ludwig och är en erfaren redaktör med passion för matlagning. Under åren har jag lärt mig olika kulinariska traditioner och recept, och jag skriver dem för dig, i syfte att dela med mig av min kunskap.