Hovedretter

Välsmakande kex: de är utsökta och utan smör. De innehåller bara 50 kcal

141views

Smakrika kex: Smörfria läckerheter med bara 50 kalorier

När suget efter en söt stund slår till är de smörfria gourmetkexen det perfekta svaret. Med bara 50 kalorier per styck är de perfekta att doppa i en kopp mjölk, te eller kaffe för en oemotståndlig njutning.

Det är en barnlek att förbereda dem: de är enkla att göra, läckra och lätta. Med sin smuliga och väldoftande konsistens faller de i smak hos både unga och gamla, vilket gör dem till en riktig godbit för alla tillfällen.

Och om du vill se hur man gör steg för steg, missa inte videon nedan som kommer att göra det ännu enklare och roligare att tillaga dessa kex!

[Videoricetta: Biscottoni Golosi Senza Burro in fondo all’articolo]

Gourmand-kex är det perfekta valet för en lätt och utsökt stund av sötma. Förbered dem på några minuter och låt dig övertygas av deras oemotståndliga smak!

Leave a Response

Ludwig
Hej!!! Jag heter Ludwig och är en erfaren redaktör med passion för matlagning. Under åren har jag lärt mig olika kulinariska traditioner och recept, och jag skriver dem för dig, i syfte att dela med mig av min kunskap.