Användbara tips

Se till att sylten inte läcker ut ur pajen: ett kulinariskt knep för att rädda dagen

75views

Sylt är en utmärkt fyllning för pajer och kakor. Med det sagt är det inte helt lätt. Det händer att sylten blir för flytande, vilket innebär att den läcker ut ur bakverket.

I sådana fall måste du tjockna tillsatsen i förväg.

Det är mycket bättre att använda ytterligare billiga produkter som kommer att rädda situationen.

Manka

Det räcker att ta bara en matsked semolina och tillsätt den till sylt. Efter 20 minuter ska massan sättas på elden och koka i några minuter.

Stärkelse eller mjöl

Majsstärkelse fungerar bäst.

Det räcker att bara röra en sked av produkten i massan och sedan sätta den på elden. Med jämna mellanrum bör beredningen omröras så att det inte finns några klumpar. Sylt kommer att tjockna när det svalnar.

Brödsmulor

Dessa ska blandas med den kalla sylten och stå i ca 10-15 minuter så att ströbrödet sväller.

Leave a Response

Ludwig
Hej!!! Jag heter Ludwig och är en erfaren redaktör med passion för matlagning. Under åren har jag lärt mig olika kulinariska traditioner och recept, och jag skriver dem för dig, i syfte att dela med mig av min kunskap.