Användbara tips

Trasor, gamla handdukar… fortfarande inte tillräckligt för att skydda golven: En sak du behöver är detta

38views

De första snöflingorna ser vackra ut tills det bildas slask eller någon går in med stövlar fortfarande täckta av snö

Om du brukade lösa detta problem genom att lägga gamla trasor på golvet eller en gammal matta, vet du hur mycket ”röra” det skulle orsaka.

Det är därför butiker kom med en genial idé som du kan prova själv idag. Vid entrén placera brickor där du kommer att förvara dina stövlar. Det är mycket lättare att tvätta dem när snön smälter med stövlarna än att oroa sig för golven hela tiden. De kan också stå framför dörren, så att den som kommer in omedelbart kan byta skor och ta med sig stövlarna på en bricka in i korridoren.

Om du inte har så här breda brickor, investera helt enkelt i några enkla plast. Detta lilla knep kommer att rädda dig från rengöring, och dina golv kommer att förbli fläckfria.

Leave a Response

Ludwig
Hej!!! Jag heter Ludwig och är en erfaren redaktör med passion för matlagning. Under åren har jag lärt mig olika kulinariska traditioner och recept, och jag skriver dem för dig, i syfte att dela med mig av min kunskap.